"A kert olyan mint a szerelem,
Gyönyörű, ha gondozzák, szép ha foglalkoznak vele,
és elvadul, ha nem figyelnek rá"

Öntözőrendszer Hunter

  • Automata öntözés tervezés
  • Automata öntözés, és öntözõrendszerének megtervezése.

A „p-álmakertépítõ" vállalkozás vállalja a magánkertek, lakóparkok, cégek, üzemek, közterületek öntözõrendszerének a megtervezését, és annak telepítését.
Az égi áldást pótolni nem tudjuk, az esõvízben lévõ ásványi anyagokra növényeinknek elengedhetetlenül szüksége van. Öntözõrendszerünk, viszont az átmeneti idõszakban megadja azt a vízmennyiséget kertünknek, melyre igényt tart. Nyugodtan nyaralhatunk, pihenhetünk, és hosszabb idõtartamra is hátrahagyhatjuk kiskertünket a vezérlõrendszerrel irányított földi áldás nedvesen tartja virágaink, örökzöldjeink gyökérzetét.

Az öntözõrendszer tervet, csak pontos alappilléreken nyugvó, a kertfelület minden szegletére kiterjedõ felmérés, és egy elkészült kertépítési terv alapján lehet készíteni.

Amennyiben velünk készítteti meg automata öntözõrendszerét, nem kell pár esztendõ múlva átépíteni azt, valamint a szórófejek folyamatos, hiba nélküli mûködését garantáljuk a Hunter cég által nyújtott minõséggel. Valamint a szomszéd kertjét nem Ön fogja öntözni.

Elmúlt évek kertjei képekben